Jezikovni tečaji in inštrukcije


Jezikovni tečaji in inštrukcije so namenjeni vsem, ki menite, da angleščina ni za vas. Izboljšajte svoje ocene in povečajte svojo samozavest!


Jezikovni tečaji in inštrukcije


Na stopenjskih tečajih splošne angleščine uporabljamo učbenik NEW ENGLISH FILE, ki je med najbolj priljubljenimi učbeniki za odrasle na svetu. Zanimive teme, jasna razlaga slovnice, in dosledno utrjevanje vseh štirih jezikovnih spretnosti – branje, poslušanje, govorjenje in pisanje – so zagotovilo za rezultate in zadovoljstvo. Tečaj vključuje tudi vaje na svetovnem spletu. Pa še nekaj: brez domačih nalog ne bo šlo!


Pred začetkom tečaja opravimo testiranje in razvrstimo tečajnike glede na usvojeno stopnjo znanja po evropski jezikovni lestvici CEFR.

PRIPRAVE NA MATURO

Priprave na maturo lahko potekajo individualno v obliki inštrukcij ali v manjši skupini 3 ali 4 dijakov.


Priprave na maturo vodi Darja Pretnar, profesorica angleškega jezika in avtorica knjig Angleščina na maturi, Angleščina na poklicni maturi, Preveri svoje znanje – angleščina za gimnazije, Angleščina ob koncu devetletke, ter soavtorica Velikega srednješolskega priročnika.

Inštrukcije


Saj vem, včasih preprosto ne gre. Če želite izboljšati šolske ocene ali se izogniti negativni oceni, ne čakajte na junij! Manjše vrzeli v znanju lahko premostimo že z nekaj urami inštrukcij.


Naše izkušnje kažejo, da inštrukcije pozitivno vplivajo tudi na samozavest, saj boste imeli možnost nadgraditi svoje znanje in zahtevne teme utrditi v sproščenem okolju.
Ste željni znanja
tujih jezikov
ali potrebujete prevod?


POŠLJITE POVPRAŠEVANJE